I want to make the difference, be the difference.

Hey you! Ik ben Tamara, welkom op mijn website, welkom in mijn wereld.

Al 33 jaren op deze wereld. Een bezige bij, een chaoot, een perfectionist (ja echt, dat gaat samen;)) een dierenvriend, een familiemens en mega snel afgeleid. sinds 2013 houdt fotografie mij bezig, in 2018 ben ik officieel ZZP’er geworden en sinds 2023 fulltime bezig met mijn droombaan. Tevens het jaar waarin ik het net even anders wilde dan voorheen; i want to make the difference. I want to be the difference.

Sinds jongs af aan ben ik al dol op de camera, zoals mijn moeder zou zeggen "vroeger vooral voor de lens", maar in de loop der jaren heb ik mijn plekje achter de lens gevonden. Ik ben er dol op om mooie verhalen vastleggen, de artistieke grens op te zoeken en te spelen met de elementen die ik tot mijn beschikking heb. Ik probeer altijd een stukje speelsheid met het artistieke te combineren en heb een zwak voor de editorial style.

Maar ook jou of jullie vastleggen hoe jullie echt zijn. Het echte verhaal, jouw bedrijf in dat verhaal of gewoon jij, omdat je dat -gewoon- graag wilt. (Mega vet, dikke tip!!)

Licht is mijn favoriet, motion blur is zul je ook zeker terugvinden in mijn werk. Spelend met de elementen van de natuur, hoe die zonnestraal net naar binnen valt of hoe de schaduw de foto maakt. Maar - ook het spelen met flitslicht vind ik de bom.

Naast mijn liefde voor fotografie, heb ik er nog meer! Mijn vriend, onze twee honden en kat, all happy in een dorpje in Alkmaar, Koedijk. Bofkont he?! Goed, ik praat dus ook altijd te veel. Genoeg over mij, tijd voor jou! Spreekt mijn verhaal jou aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op als je nieuwsgierig bent en kom meer te weten over de pakketten die ik aanbied. Ik werk graag samen met toffe brands! Ga je trouwen? YES! Can I join?

Foto door @jodyvandenbergphotography


REVIEWS

Read or Write

click here!


Follow me on Instagram

@swoonphotographybytamara