Welkom!

Hi! Ik ben Tamara, welkom op mijn website.

Al 30 jaren op deze wereld. Een bezige bij, een chaoot, een perfectionist (ja echt, dat gaat samen;)) een dierenvriend, een familiemens en mega snel afgeleid. Naast fotograaf zijn werk ik als verpleegkundige in een ziekenhuis in Amsterdam, gespecialiseerd in moeder en kind zorg. Als kers op de taart mag ik mijzelf expert noemen voor het team van www.howaboutmom.nl, een platform voor (new) moms (to be). Een must visit!

Naast mijn liefde voor fotografie, heb ik er nog meer! Mijn vriend, onze hond en twee katten, all happy in ons stadse huisje in Alkmaar. Bofkont he?!

Sinds jongs af aan ben ik al dol op de camera, zoals mijn moeder zou zeggen "vroeger vooral voor de lens", maar in de loop der jaren heb ik mijn plekje achter de lens gevonden. Hier voel ik mij toch net iets meer in mijn element ;)

Ik ben dol op mooie verhalen vastleggen, de awkardness bij mensen weghalen en het ijs breken, om vervolgens de mooiste herinneringen vast te leggen. Pure, échte momenten is waar ik voor ga.

Natuurlijk licht is mijn favoriet en ik fotografeer dan ook het liefst buiten, spelend met de elementen van de natuur. Zo vroeg op de dag met de dauw nog op de heide, een mistig zonnetje. Of juist aan het einde van de dag, wanneer de zon goud kleurt en de hemel roze. Dat maakt me zo blij! Mijn creativiteit komt dan tot zijn hoogtepunt en op die manier daag ik mezelf uit om de mooiste beelden te creëren.

Goed, ik praat dus ook altijd te veel. Genoeg over mij, tijd voor jou! Spreekt mijn verhaal je aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op als je nieuwsgierig bent!


Foto door @njoyphotograps, edit @swoonphotography