Wedding Packages

YOU'RE GETTING MARRIED!


Welkom, LOVEBIRDS!


Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving.

OMG! Nu gaat de reis naar de grote dag beginnen, en dat is waarschijnlijk ook de reden dat je hier bent. Gezellig ;)


Jullie hebben besloten om "the journey of life" samen aan te gaan, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe speciaal dit moment is.

Als trouwfotograaf met een hart vol romantiek, een liefde voor de editorial style, maar ook voor artistieke en realistische beelden, lijkt het me heel tof om jullie verhaal vast te leggen op een manier die jullie, hopelijk levenslang, zal blijven ontroeren.


Bij het vastleggen van jullie big day streef ik ernaar om écht jullie verhaal te vertellen. Juist in de echte momenten zit vaak de meeste schoonheid verscholen. Met een vleugje artistiek inzicht en een knipoog naar de realiteit, streef ik ernaar om elk kostbaar moment vast te leggen vanuit het oog van een verhalenverteller. Geen stijve poses of geforceerde glimlachen, maar spontane, oprechte emoties die de essentie van jullie liefde weerspiegelen. Elk beeld bevat een stukje liefde en betekenis.


Een trouwdag vliegt vaak voorbij en er zullen momenten zijn die jullie wellicht hebben gemist. Deze dag is meer dan alleen een ceremonie; het is een emotionele achtbaan van lachen, huilen, dansen en alles daartussenin. Ik zal als een dartel (want ja, dat ben ik;)) aan jullie zijde staan, klaar om elk klein detail te vangen en elk groot moment vast te leggen, zodat jullie keer op keer kunnen terugkeren naar die bijzondere dag. Elk beeld zal een deel van jullie vertellen, zodat jullie die onvergetelijke dag keer op keer kunnen herbeleven. The complete story.


Als open en gezellig (so i've been told) persoon zal ik jullie gedurende de reis naar de trouwdag ondersteunen, want ik begrijp maar al te goed dat er veel komt kijken bij het plannen van zo'n grote dag. Mijn ervaring in de trouwfotografie is daarin vaak erg welkom, alle tips en trics deel ik met jullie in de gesprekken die we vooraf zullen hebben.

Ook op de trouwdag zelf zal ik daar zijn om jullie te ondersteunen en te zorgen voor een ontspannen sfeer.

Ik werk dan ook altijd met een kennismakingsgesprek. Ik vind het enorm belangrijk of de klik tussen ons wederzijds is en we hetzelfde voor ogen hebben, because TOGETHER we make the magic."


Houden jullie van een edgy touch en willen jullie alles uit die grote dag halen wat erin zit? Zijn jullie avontuurlijk en houden jullie van de authentieke details in jullie verhaal? Dan passen jullie perfect bij mijn stijl en aanpak. Samen kunnen we een verhaal creëren dat de essentie van jullie liefde vertelt en jullie persoonlijkheid weerspiegelt.

Trouwen jullie in het buitenland? Ook daar heb ik ervaring mee, so "no limit to far"


Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een trouwbrochure.


Los van mijn solo carrière werk ik ook in een duo. Zijn jullie benieuwd naar een uniek concept van foto- & videografie gecombineerd? Samen met collega Jody van den Berg richten wij ons op high end & destination weddings. Contact ons voor de brochure waarin we jullie alles vertellen over dit UNIEKE concept.


Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en meer te weten te komen over jullie verhaal.

Let's start this journey together..
Liefs, Tamara

Wedding day Packages

v.a. €1677

v.a. 4 uur fotografie

Offerte op maat

Foto’s geleverd in een USB box incl. mini album (upgrade mogelijk)

Prachtige persoonlijke online fotogalerij; foto’s downloaden & delen met vrienden & geliefden

Preview binnen 48 uur

Fine art Prints v.a. 10 uur

Destination Wedding

Op Offerte v.a. €4777

Foto’s geleverd in een USB box incl. mini album (upgrade mogelijk)

Prachtige persoonlijke online fotogalerij; foto’s downloaden en delen met vrienden & geliefden

Preview binnen 48 uur na mijn thuiskomst

3 Fine arts prints (±15x20)

*Alle pakketten binnen NL zijn inclusief reiskosten en BTW


*Indien jullie het "Wedding day Platina" pakket boeken krijgen jullie 50% korting op een Silver Package! Leuk om alvast te oefenen voor de trouwdag en vertrouwd te raken met de camera op jullie gericht, waarbij jullie mij en mijn stijl alvast leren kennen.

**Vanaf 12 uur fotografie is het voor elk uur extra €200,- incl BTW

Follow me on Instagram

@swoonphotographybytamara